Hei og god tirsdag morgen. 

I dag forventer jeg stort trøkk på nettavisen vår og da er det spesielt tre spesielle løp jeg ser for meg vil skape stor interesse.

Det begynner klokken 09.00 da retten settes for siste gang i straffesaken mot drapstiltalte Svein Jemtland. 

I dag kommer sluttprosedyrene fra aktor og forsvarer.  Du kan forøvrig lese denne kommentaren fra Trond Svendsen hvor han skriver at aktor trolig vil komme med en straffepåstand på nærmere 21 års fengsel.  

Nevnte Svendsen går forøvrig direkte inn på HATV fra tingretten allerede klokken 08.30. Da kan du høre han og Rune Steen Hansens betraktninger om hva vi kan vente oss. Her finner du streamen til livesendingen.

I kveld er det duket for et skikkelig "hatoppgjør" i hockey når Vålerenga kommer på besøk til CC Amfi.

Patrick Thoresen har satt rammene med uttalelser om at Vålerenga "tror de er kulere, bedre og mer rappkjeftet enn alle andre".

Det kommer garantert til å gå hardt for seg i ishallen og HA er på plass og følger alt tett fra første dropp klokken 18.30.

Det tredje løpet er politikk. I kveld holder nemlig både Stange og Løten Ap sine nominasjonmøter. I Løten er Bente Lilleøkseth foreslått vraket som ordførerkandidat. Vil hun og hennes tilhengere slå tilbake når det stemmes?

Og hva skjer i Stange Ap? Følg dramaet fra begge årsmøter på h-a.no.

Ellers har vi flere andre gode saker på gang. Og skjer det større hendelser snur vi oss selvsagt rundt. 

God fornøyelse.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.