God morgen og god fredag. 

Skal du shoppe i dag? Som du vet er det den såkalte Black Friday i dag, noe du også ser preger fronten vår hvor du også kan svare på spørsmålet om dette er bra saker eller bare noe amerikansk tull.

Uansett så skal du ikke se bort i fra at det kommer artikler på handlingen som foregår i dag.

Du skal heller ikke se bort i fra at det kommer en oppfølger på Storhamar hockey som måtte gi tapt mot Oilers i CC Amfi i går. 

Det du også får i dag er vår faste matanmeldelse. Denne gangen har Hanna og Henriette vært på Peppes Pizza i Brumunddal. Følg med.

Vi jobber også med en sak om de mørklagte gatene i Hamar og klokken 21.00 i kveld kan du lese hvem som er årets vinner av Prøysenprisen.

God fornøyelse.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.