God morgen og god onsdag. Også i dag har vi en rikelig meny til deg.

Storhamar kriget det de kunne, men måtte til slutt gi tapt mot det svenske storlaget Skellefteå. Dermed er årets Europa-eventyr over for denne gang.

Det kommer helt sikkert en oppfølger på hocekyguttene i løpet av dagen.

Janne-saken fortsetter også i dag - den syvende dagen i retten. Det begynner å dra seg mot slutten i den dramatiske rettssaken, men også i dag er det innkalt en rekke vitner for å kaste et bredere lys på hva som skjedde. HAs Christian E. Bergheim oppdaterer hva som skjer minutt for minutt, mens Rune Steen Hansen og Trond Svendsen kommenterer saken med to TV-sendinger på direkten. Én ved lunsjtider og én ved rettsdagens slutt.

Rundt klokka 18.00 kan du også lese dagens rettskommentar fra Svendsen.

Det er også duket for litt av et comeback i Brumunddal. Et lekende comeback.

For Økelsrud skal igjen åpne lekebutikk. Vi er på plass under åpningen i dag.

Det kommer også en sak om sykehuskuttene, samt en større sak om Hamars nye superstjerne: Unge Ferrari.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.