God morgen og god tirsdag. 

I dag blir det en dag med usedvanlig stort trøkk på nettet og for oss som jobber her. For i dag skjer det masse!

Straffesaken mot Svein Jemtland som står tiltalt for å ha drept sin kone Janne Jemtland fortsetter i dag når krimteknikere og rettsmedisinere legger fram sine funn. Vår reporter Christian E. Bergheim er på plass i retten i god tid før det hele starter klokken 09.00. Der gir han dere referat minutt fra minutt om det som skjer i salen. Du kan følge dekningen her.

I dag er også en stor dag for hockeyfans og bor du i området her så er det stor sannsynlighet at Storhamar hockey betyr noe. 

HA tar i alle fall laget og interessen på stort alvor og vi kommer til å gi dere en bred dekning gjennom hele dagen når iskrigerne fra Hamar vest møter Skellefteås i kveld. Vi er med på flyet med supportere og kommer med Rinkside" fra Gardermoen, flere nettsaker, siste nytt-sak før kampen, live-oppdatering, "Rinkside", børs og flere nettsaker etter kampen. 

Vi er også på plass når hovedartistene til Tjuvholmen arena neste år blir presentert i dag klokken 10.00. Arrangørene har på forhånd gått hardt ut og varsler rett og slett at de kommer til å presentere en verdensartist. 

Dette er bare en liten del av vår meny i dag. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.