God morgen!

Etter et meget hyggelig lutefisklag tirsdag kveld gir knastene på knastaturet noe mer motstand enn vanlig - uten at det skal gå ut over deg som leser.

Her er noe av sakene vi jobber med denne onsdagen:

Gårsdagens varslede sak om bompenger på E6 og sideveger gjennom Hedmarken ble ikke ferdig i går. I dag er vi ganske trygge på at denne kan publiseres.

Hvem som topper valglista for KrF i Innlandet får du også svar på. Nå - klokken 09.00 - er den saken klar. Her ser du listeforslaget.

Hvem skal spille på gratiskonserten Arthur Buchardt arrangerer i Oslo? Svaret får du her. Jeg kan røpe at en av gruppene er spesielt interessante for en namsosing som undertegnede.

Rettssaken etter drapet på Janne Jemtland fortsetter i dag. Første innslag her blir en live-sending på HA-TV cirka 11.15. Dagens første spenning er knyttet til om dørene blir lukket eller ikke. Svaret får du først her. Hvis du synes det er vanskelig å henge med i saken får du en fin oversikt på denne tidslinja.

Vi besøker landbruksutdanningen på Jønsberg og kommer med en sak som beskriver et noe annerledes opplegg. Hva det blir kan du lese her utpå dagen. 

Et intervju med Knut A. Sørum – aktuell med både konsert og musikk til Troll-filmen – kommer fra kulturredaksjonen utpå onsdagen.

Vi kommer også med endelig liste fra Ringsaker Arbeiderparti til kommunevalget neste høst. Her får du svar på hvem som vant kampen om andreplassen.

Onsdag skal politikerne i Løten bestemme hvorvidt det blir bygd et Munch-hus eller ikke. Også det kan du lese om her.

Onsdag spiller Storhamar håndball mot Rælingen. Kampen dekker vi – som alltid - her. Vi starter klokken 19.00.

Sporten kommer også med forhåndsomtale på junior-NM i svømming.

Forhånds på ukens store hockeykamp kommer også.

Like selvsagt er det at vi rapporterer fra det som skjer innen bandy.

SINT ELLER GLAD - FØLG OSS HER PÅ HA!

PS: Denne onsdagen leses disse sakene best på nettavisa vår:

1: Slik vil militær trafikk påvirke trafikken i Hedmark i dag.

2: Slik trener Hedmarks unge langrennstalent.

3: Anmeldelsen av årets Ringsaker-operaen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.