God morgen og god onsdag. Vinterkulden lar seg vente på og da går spaserturen til jobb utmerket. Spesielt med en god podcast på øret. 

Hos oss er det fortrinnsvis tekst og bilder vi kommer med i dag,  Og vi kommer med mye:

I dag kommer skattelistene og du vil kunne lese topplister og "kjendislister" av folks skattbare inntekter, formuer og hvor me skatt de betalte.

Det er bare å følge med utover morgenen og formiddagen.

Storhamar gjorde en kanonkamp i går da de holdt Skellefteå til 4-4 i CC Amfi. HA-journalist Bendik Havdal Eriksen skrev at det var "tidenes sterkeste Storhamar-prestasjon" i sin kommentar.

I dag kommer det garantert en oppfølgersak om iskrigerne på Hamar Vest.

Det nærmer seg starten på rettssaken i Janne-saken (begynner førstkommende mandag) og HA har hatt flere eksklusive saker i den forbindelse den siste tiden.

I dag kommer vi med en ny sak.

Ellers oppdaterer vi med større og mindre hendelser, samt har en rekke andre saker på planleggingsbordet. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.