God morgen!

God helg - for de som tjuvstarter og på forskudd for de andre.

En spesiell hilsen går til KrF som får en ekstra langfredag i dag. Det ekstraordinære landsmøtet skal velge mellom rødt og blått. Mange medier – forsiktig anslått – vil dekke det ekstraordinære landsmøtet på Gardermoen. Der er også HA. Vi vil gi deg kontinuerlig rapport om hva som skjer og hva de lokale utsendingene mener, sier og gjør.

I går antydet vi en «myk» sak om Fart-jentene. Den ble utsatt til i dag. Vi har møtt to av Fart-jentene som er sammen med hver sin HamKam-spiller.

Saken om badstuen som må rives i Ringsaker kommer det mer stoff om. Vi har vært ute på området der eieren av badstuen hevder det er flere tilsvarende bygg. Denne saken skapte veldig stor aktivitet på HAs Facebook-side torsdag.

Kulturredaksjonen dekker kunstutstillinger flere steder.

Tidlig på morgenen kommer HAs omtale av nok et spisested. Omtale av nye viner og en ny type øl kommer også.

Fredag kveld kommer det omtale av Cezinandos konsert i Hamar.

Ved lunsjtider kommer vår faste quiz der vi kommer med ferske spørsmål om saker vi har skrevet om denne uken. Her kan du teste deg selv.

Sint eller glad - følg oss her i HA!

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.