God morgen!

Først en advarsel: Nå er det glatt ute i Hamars gater. Såpass glatt at dette ble årets siste dag med sommerdekksykkelen.

I kveld blir det piggdekksykkelen som får æren (!) av å transportere undertegnede til Hamars gamle rådhus og den ferske Hamar-revyen. HAs omtale av den kan du lese her.

Før den kosestunden skal det jobbes i intet mindre enn 11 timer til.

Her er noe av det vi kommer med i dag:

Tirsdag skrev HA en bitte liten artikkel om at en familie på Hamar vest må kvitte seg med en hane etter klage fra naboene. I dag kommer vi med intervju med eierne av hanen – og bilder som viser hvordan naboene ble skjermet fra hanegal.

Hamar Arbeiderparti vil torsdag presentere sin viktigste sak til kommunevalget. Det kan du lese om her. Vi kan røpe såpass at  saken vil handle om arbeidsplasser. Her kan du lese et større intervju med ordførerkandidaten.

Torsdag kveld skal det største av lagene i Hamar Ap - Hamar Arbeidersamfund - behandle forslaget til valgliste. Så fort møtet er ferdig håper vi å fortelle deg resultatet.

Vi jobber også med en oppfølging av konkursen i et Hedmarken-firma som drev med musikk og skjenking. Vi håper å presentere antall krav til boet og få svar på hva som skjer med de som hadde kjøpt billetter til en konsert som det ikke ble noe av. Nå (09.30) er denne saken ferdig. Den kan du lese her.

Storhamar hockey spiller mot Stjernen – i Fredrikstad - torsdag kveld. Den kampen kan du følge her – slag for slag. 

Sportsredaksjonen kommer også med en uvanlig «myk» sak om Fart-jentenes veg mot opprykk. Uten å avsløre for mye kan vi si at saken handler om gutter…..

Juleprogrammet til Hamar Teater kommer vi med stoff om utpå dagen.

Et intervju med musiker Ole Edvard Antonsen satser vi på å presentere i løpet av kvelden.

Et par blogger kommer også.

På vegne av HA og halvparten av Hedmarkens innbyggere tillater jeg meg å minne om at det søndag er farsdag. Grunnen til at jeg maser om det i denne bloggen er at du bør sende inn din hilsen via HA…..

Sint eller glad - mor eller far - følg oss her i HA!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00