God morgen - og god mandag!

Med Karlsvogna i syne høyt der oppe var det lett å gå til jobben med luftige skritt denne mandagen.

Med en skråblikk var det nesten godt (joda, det er litt slemt) å se naboen skrape is av bilruta ved 6-tiden denne mandagen.

Lite slår det å gå/sykle til jobben - for ikke å snakke om turen "hematt"....

Før det (hematt) skal jeg som operatør på nettavisen bidra til at følgende artikler når deg som leser:

Hedmark KrF har ekstraordinært årsmøte i Elverum.  Vi jobber med en forhåndsartikkel - sett opp mot bråket etter helgens fylkesårsmøte. Veivalg for KrF og valg av delegater til det ekstraordinære landsmøte er på agendaen.

Søndag kveld skrev vi en sak om den 14,6 kilo tunge gjedda som Martin Lintorp fra Stange tok søndag. Nå har vi fått tips om ei enda større gjedde. Dersom vi får dette bekreftet - og oppnår kontakt med fiskeren - så er det duket for en klikkvinner.

Det kommer mer hockey - også som forhånds på kampen mot Sparta i Sarpsborg. Her kan du lese om søndagens seier.

Regjeringen vil legge ned Bruvold fengsel og Hedmark fengsel vil miste 40 ansatte. I dag vil ansatte gå til politisk streik. Den skal vi skrive mer om.

Om ikke så lenge - dersom jeg får opp farten - kommer vi med de endelige tallene for TV-aksjonen. Vi presenterer innsamlet resultat per kommune i Hedmark. Her kan du se hvor mye hver innbygger på Hedmarken i snitt ga i bøssa søndag.

For "våre" kommuner - det vil si Hedmarken - vil få innsamlet beløp brutt ned på penger i bøsse, penger fra det offentlige og penger fra andre.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.