God morgen og god fredag. I dag har det vært en meget hektisk start på dagen med to branner. Da gjelder det å være kjapp på tastaturet, men samtidig sørge for at riktig informasjon kommer ut.

Hendelsesnyheter er viktig, men vi kan ikke kun basere oss på det.

En annen sak som har skapt enorm engasjement er saken om Steinar Nydal som man har planlagt flytting fra boligen hans i Brumunddal til et sykehjem på Helgøya. I dag kan du lese hva tidligere ordfører Thor Lillehovde mener om saken.

Vi er også på plass når Geitmyre matkultursenter åpner i dag kokken 10.

Storhamar gikk på et tap etter sudden death mot Vålerenga, men i dag er det duket for trekning i CHL. Vi sender Rinkside live fra La Perla fra 12.00 da trekningen av CHL starter. Der er spillere og trenere samlet 

Det kommer selvsagt mye hockeystoff på h-a.no etter dette og mye annet stoff for sportsinteresserte også.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.