God morgen og god mandag. En litt stressfull start på dagen ble det for undertegnede da jeg presterte å låse meg ute fra arbeidsplassen. Jeg var på plass før fuglene våknet, men da jeg skulle en kjapp tur til den lokale butikken for å få meg litt frokost, glemte jeg selvsagt inngangskortet mitt. 

Følelsen når dette går opp for meg akkurat når døren smekker igjen er ikke noe særlig. Heldigvis var det en annen morgenfugl på ordfabrikken som humrende kunne slippe meg inn. 

Vi får håpe mine journalistkollegaer unngår lignende situasjoner slik at det også i dag kommer inn stoff som jeg kan legge ut.

For planer har vi.

I helgen kunne du lese om pizza-sjefen som er tiltalt for blant annet salg av narkotika. I dag er krimreporter Trond Svendsen på plass i retten for å følge saken. 

Vi kommer også med en værsak. I går var det første "vinterdag". Du så hvordan det gikk. Senere i dag kan du lese værrapport fra vår værekspert Eiliv Sandberg.

Fra HA-sporten kommer det en skikkelig godbit i dag med en ny episode av podcasten "Puckpodden". Denne gangen er det Patrick Thoresen som er gjest.

Du kan høre programmet i løpet av dagen.

Vi følger også opp Storhamar hockey med en "vanlig" artikkel og ser mot hjemmekampen mot Trinec tirsdag.

Vi er også på plass når det er det åpning av den nye frisbeebanen på Børstad.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.