God morgen!

Det er torsdag, og det er det nærmeste vi kommer fredagen som ringer inn til helga. Lett duskregn i Hamar denne morgenen, men utmerket sykkelføre.

Det vil si 10 grader (pluss) - bare noen dager før vinterdagen som er til glede for mange av oss.

I dag skal jeg først be om unnskyldning: Unnskyld!

I går lurte jeg deg: Jeg skrev i morgenbloggen at vi skulle komme med en sak om elever som heller går på skolen for å lære matte enn å ta høstferie. Den saken fikk vi ikke publisert før nå klokken 06.45. Her er saken - litt senere, men mye bedre enn jeg trodde i går.

Du har kanskje sett at vi i mindre grad enn i gamle dager - altså i fjor - skriver at vi i dag "kommer med" det og det. Vi skriver heller "jobber med". Det er fordi det er en viss usikkerhet (pent sagt) i hva vi lykkes med.

Dette føler vi oss ganske trygge på å klar i dag:

Vi skal også på NM i fuglehunder. Flere hundre hunder skal sette hverandre stevne i Hamar.

En forhåndsartikkel om en lokal mann som er tiltalt for omfattende narkotikahandel blir det også

HamKam-juniorene risikerer degradering – det vil Pål Jacobsen - en fagmann av de sjeldne - skrive om.

Storhamar Hockey drar omtrent rett fra Tsjekkia til ny bortekamp mot Ringerike. Der er også HA-sporten. Her er siste nytt om hockeyheltene.

Sportsredaksjonen følger også Fart-jentene videre jakt i opprykkskampen.

Forslaget til kommunevalglista fra Hamar Ap vil vi også se nærmere på. Her kan du se hele lista og lese om HamKam-kjendisen som satser på politikken.

OBS: En liten konkurs innen byggebransjen satser vi også på å skrive om. Her kan du lese om konkursen i det ferske Hamar-selskapet vi skrev om i går - det ble en av onsdagens mest leste saker.

Med andre ord: Det kommer litt av hver i dag også!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00