God morgen!

For en start på dagen - og avslutning på gårsdagens: Å kunne lese om hockeyspillernes seier i Tsjekkia er ren balsam for sjelen. Her er finner du jubelrapportene.

Thor Gotaas fra Brumunddal møter Thomas Wassberg, Juha Mieto og Oddvar Brå i anledning boken om Brå. Der er HA – og vi lover behørig omtale av veteranens møte. Her kan du lese sist ukes sterke sak om hvordan forfatteren fra Brumunddal "fant" Brås bestemor.

Sporten dekker onsdagens håndballkamp til Storhamar-damene. Her kan du lese en rykende fersk sak om hvordan Tonje Enkerud vil kjempe seg tilbake til landslaget.

Sporten følger også Storhamar Hockeys ferd fra Tsjekkia til Hønefoss og norsk hockey.

Det har vært mye snakk om at potetplukkinga er borte fra potetferien. HA er i dag tilstede i Ringsaker der unger skal plukke potet – akkurat som i gamle dager. Mens du venter på den gotbiten kan du her kose deg med Halvard Olestad fantastiske beskrivelse av potetplukking i gamle dager.

Vi tar også en tur til en videregående skole der noen tilbringer høstferien på skolebenken for å lære matte.

Onsdag kveld er det møte om bommer og bompenger i Stange. Der er det ventet høy temperatur. Her kan du si din mening - det har allerede over 2.500 HA-lesere gjort.

Filmomtaler kommer også utpå kveldingen.

En konkurs i et forholdsvis nyetablert selskap med flere eiere fra Hedmarken kommer også.

En sak om en utbygger som tror på eneboliger på Stanges grense mot Hamar har vi akkurat lagt ut. Her kan du lese om planene for 447 nye boliger.

Dagens meny er så rikholdig at jeg våger en ny vri på ordtaket jeg lærte da jeg kom til HA(mar) for 30 år siden:

Sint eller glad - ikke skyld på HA!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00