God morgen!

Joda, det er ingen dårlig tirsdag dette. Vi nærmer oss midten av oktober og det er faktisk en av de månedene det er mest grunn til å feire.

Vinterdagen - for eksempel!

Før vi kommer dit skal vi skrive om høsten og høstferien. Vi drar i dag til Sjusjøen for å sjekke været, forholdene og aktiviteten. Hva skal du i høstferien? 

Har du tips i den retning - eller bilder fra DIN høstferie - så send de til oss. Gjerne på mail til red@h-a.no. Meg når du direkte på fbr@h-a.no. Eller æssæmæss til 918 28 968.

HER ER LITT AV DAGENS MENY: 

Om en måned starter rettssaken etter drapet på Janne Jemtland. I dag vil vi lage en større sak for å vise hvordan selve rettssaken vil bli gjennomført.

Storhamar-spillerne i Tsjekkia har ei siste treningsøkt før kampen i dag – der er HA. Det blir ny forhåndsomtale på formiddagen. Her er gårsdagens rapport. Dekning av kampen, som starter 18.00, blir det også.

Apropos hockey: En ny blogg fra Mikki - HA-lesernes nye favoritt - kommer også. Vårt råd er klart - i alle fall hvis du vil ha det siste først - hold deg ved skjermen(e).

Vi vil også ta en tur til Prøysenland og kommer kjapt med en artikkel om juleprogrammet.

Saken vi bebudet om ny bok om Jesperpus ble skjøvet ut i går – i dag håper vi å komme med en sak om den berømte katta fra Løten.

Vi har akkurat publisert et større intervju med ordførerkandidat Aud M. Riseng i Hamar. Her kan du se hva hun sier om alt fra bompenger til tupperware.

Jeg sier det igjen - som jeg sa da jeg kom til HA for nøyaktig 30 år siden:

SINT ELLER GLAD - SI DET MED/TIL HA!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.