God morgen og god tirsdag. Av og til skjer veldig mange ting på en gang i vår bransje. Gårsdagen var en slik. Først sto en bolig i Løten i full fyr. Så kom tiltalen mot Janne Jemtlands ektemann og deretter gikk politiet til pågripelse av en kvinne i forbindelse med den nevnte brannen.

Da blir det hektisk på jobb for å si det mildt og slike hendelser gjør også at vi må omprioritere det vi egentlig har planlagt. 

Slik sett vet vi aldri helt eksakt hva som kommer før ting har skjedd. 

Men det finnes unntak:

Det skal nok ekstremt mye til for at HA velger bort en hockeykamp hvor Storhamar står på isen. I kveld er det Manglerud Star som gjester CC Amfi. Der er vi selvsagt på plass med vårt team som gir det fyldig dekning fra første dropp klokken 18.30.

Vi har også planer om å dra på skolelunsj til Gaupen i formiddag og vår værekspert Eiliv Sandberg kommer med sin rapport om sommerværet.

Du får også en sak om en provosert ordfører i Stange kommune.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.