God morgen og god mandag.

Nå har vinteren kommet! Det lå i alle fall et godt rimlag på frontrutene til bilene som sto parkert i gata og gradestokken viste minus 1. Lue og vinterjakke tas nå fram.

Men til tross for dette skal de fortsatt spille fotball i en god stund til. I går tok HamKam enskikkelig sliteseier borte mot Notodden. 

Dermed er kontrakten mer eller mindre sikret og laget kan nå gjøre et siste forsøk på å kapre en av kvalikplassene. Det er kun fire poeng opp. Det er fullt mulig på fem kamper.

Uansett: Sporten følger nok opp fotballlaget fra Briskeby med en artikkel eller to i løpet av dagen.

Storhamars iskrigere i CC-amfi er nok også på blokken til HA-sporten. I morgen spiller de kamp mot MS. Følg med.

Åpningen av det nye matkultursenteret Geitmyra Ringsaker på Granerud gård nærmer seg med stormskritt. Klokken 10.00 kan du få en sniktitt og et inntrykk av hvordan det blir når det er ferdig. Geitmyra Ringsaker har offisiell åpning 20. oktober.

Saken om at Mjøsbyene kan få bomringer rundt byen har skapet et enormt engasjement med flere hundre kommentarer på Facebook. For å si det sånn: De aller fleste som kommenterer er veldig i mot dette. Du skal ikke se bort i fra at vi følger opp denne saken.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.