God morgen og god onsdag. Etter en meget kald aften på fotballkamp med datteren i går kveld bestemte jeg meg for å ta på litt ekstra klær før jeg skulle spasere til jobb i morges. Det ble veldig varmt for å si det sånn.

Vel, vel. Da er det nok mer interessant å få et lite innblikk i hva vi jobber med i dag:

Du kan allerede lese noen saker som er lagt ut på morgenkvisten.

For eksempel kan du lese grunnen til at det ikke ble bygget et eget sykkelefelt i Strandagata da vegen ble rustet opp i 2012.

Du kna også lese om ulykken som skjedde på E6 i natt.

I dag har vi mange saker som kanskje blir ferdige i dag og da blir det vanskelig å skrive så mye konkret. Vi ønsker jo ikke at våre konkurrenter skal vite for mye hva vi holder på med før vi trykker. Men det kommer spennende stoff.

I kveld klokken 19.00 er det premiere på Friserte fruer i Brumunddal. Vår Ringssaker-reporter Jo Kjetil Heggelund er på plass i salen. Se hvem som kommer på premieren! Les også vår anmeldelse av showet like etter at teppet faller.

Det du i alle fall kommer til å få lese mer om i dag er politikk. Politikk som betyr noe for deg.

I ettermiddag/kveld samles nemlig de folkevalgte politikerne i Hamar seg til kommunestyremøte. Der er det med mange saker som skal opp til behandling. Og vi er selvsagt på plass.

Fra sportens verden kommer det flere hockeysaker opp mot Storhamars kamp mot Sparta som de møter i morgen Og det blir info om ny Hockey Classic mellom Lillehammer og Storhamar. Blant annet.

I tillegg følger vi med og oppdaterer nettsiden vår ved større og mindre hendelser og om nyhetsbildet endrer seg. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00