God morgen!

Det er så varmt ut (15 grader i Hamar) at man nesten kan lure på om supersommeren kommer tilbake.

En ting som helt sikkert kommer tilbake - mange ganger i året - er formannskapsmøtene.

I dag møtes formannskapet i Hamar. Som vanlig er HA der og gir deg raske referat av hva som foregår. I dag skal blant annet de omstridte planene for høyhus på Tjuvholmen diskuteres.

I Stange er det knyttet større spenning til nominasjonen enn det har vært på lenge. HA følger opp med mer stoff. Vi håper på en nyhet om dette også i dag.

Storhamars håndballjenter møter Vipers. Her kan du lese hva treneren sier foran kampen.

I går vant Storhamar hockey-derbyet mot Lillehammer. I morgen venter Vålerenga. I dag kommer det forhåndsomtale av den kampen.

Et forholdsvis nystartet Stange-firma som drev med bilpleie er tvangsoppløst. Det kan kan du lese om her på tidlig formiddag.

Denne onsdagsmorgenen ble følgende saker mest lest på HAs nettavis:

1: Eiere av campingvogner frykter kostnader til flytting når campingplass utvides.

2: Arthur Buchardt mener forsinkelser i sykehussaken skyldes politikerne.

3: Ruset på hasj - kjørte i grøfta i Stange natt til onsdag.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.