God morgen!

Og - skulle ikke det som er nevnt i ingressen (på italiensk heter inngang ingresso) - være nok til å holde deg på internettet hele dagen så har HAs vakthavende på internettet egenhendig funnet ut følgende:

Skiløypene fra Gåsbu er i utmerket stand. For å kunne by på ferskvare så tok vi en testtur lørdag kveld: Forbausende mye folk var ute på ski og forholdene var helt topp!

I løpet av denne søndagen vil vi presentere artikler om blant annet utviklingen i Hamar sentrum. Vår populære serie - stort sett med gladsaker fra kremmere som trives i byen - fortsetter i dag.

Cupfinalen er et høydepunkt for mange. Mens du venter å følge oppgjøret der Aleksander Melgalvis fra Brumunddal er den lokale helten kan du her lese en stor artikkel om Aleksander og hans søsken. Saken er åpen for abonnenter - og de som kjøper et dagspass til 30 kroner. Da får du resten av HA - og mange tiår med arkiv - på kjøpet i en dag.

Mens vi snakker om sport: Da Petter Northug dro hjem fra verdenscupen på Lillehammer lørdag åpnet det seg en mulighet for Simen Sveen fra Ringsaker. HA dekker innsatsen til vikaren.

Morgenfuglene - de som var oppe da denne vakta startet 08.00 - leste i stor grad om fredagens trafikkproblemer på E6. Videoen fra kollisjonen på Midtstranda er fortsatt populær blant leserne.

Så fort rapporten fra politiets logg ble publisert var det saken om bilisten som krasjet med Norturas anlegg på Rudshøgda som ble mest lest.

Som sagt: Skulle ikke noe av dette være nok til å holde deg på HA-nettet så anbefales en tur på ski i Vangsåsen. Bildet fra lørdag kveld dokumenterer forholdene.

HA EN GOD DAG  - og ta gjerne kontakt!

PS: Er du fortsatt ikke fornøyd så anbefaler vi at du tar en titt på HA-tavla: Her finner du det meste av det som skjer på Hedmarken i dag. (Vær oppmerksom på at lørdagens arrangement også inngår.)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.