God morgen og god mandag. 

I dag kan vi komme med en verdensnyhet til deg. For det har seg altså slik at det snart blir lansert en helt ny måte å holde en sixpack med pils sammen på. Og helt sentral i denne revolusjonen har vi en kar fra Hamar.

Vi serverer deg også mye sport denne mandagen.

Petter Vaagan Moen måtte ut med det som så ut som en stygg skade i kampen mot Strømmen. Vi sjekker hvordan det går med Mjøsas Beckham.

Fra hockeyen lager vi en sak på Adrian Saxrud Danielsen som skal spille mot gamle lagkamerater. Du får også en skadestatus fra Storhamar-leiren.

Vi følger også med på tragedien i Elverum hvor politiet mener at en gutt på 13 år ble drept av sin far, før faren drepte seg selv.

Det kommer også noen nye blogginnlegg til vårt bloggunivers.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.