God morgen og god fredag - ukas beste dag etter min mening.

Hva kan vi så by på denne dagen?

Vår reporter Remi Laakso har vært på fest i "Verdenshagen" i Hamar. Du kan lese hans rapport etterhvert.

Vi drar også en tur ut på vegen og prøvekjører to kilometer ny E6 i Stange.

Vi er på sykehussaken og stiller spørsmålet: Hva skjer om Mjøssykehuset drar ut i tid? Vi har avlagt Hamar sykehus en visit.

Fredag betyr også quiz. I løpet av dagen får du anledning til å teste deg selv og se om du har fulgt godt med på det lokale nyhetsbildet.

Fredag betyr i tillegg fast matanmeldelse. Denne gangen har vi besøkt Stortorvet gjestgiveri.

Det ruller og går i sportens verden også. Fotballdamene på Fart er i kjempeform og lukter nå alvorlig på opprykksplassen. Er klkubben rystet til å "takle" et opprykk? 

Storhamars iskrigere vant lett mot Stjernen i dag. Man kan nok forvente at det kommer hockeystoff også. Og vi er på HamKam-trening.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.