God morgen og god torsdag. I dag var det beina som sto som transportmiddel. Det er deilig å kunne spasere til jobb så grytidlig uten trafkklarm og med en god podcast på øret.

Appropos podcast: Har du sjekket ut vårt bidrag til det universet? Dersom du bare er litt interessert i hockey bør du få med deg "puckpodden". Her kan du høre den nyeste episoden. Du kan også søke opp Puckpodden på Soundcloud eller iTunes - da blir hocekypraterne våre veldig glade.

Men tross alt er det tekst og bilder som er vår hovedgeskjeft og også i dag kommer vi til å drysse ulike godbiter av ulike størrelser utover internettet. 

Vår fotograf Trond Lillebo har sammen med John Arne Holmlund tatt turen til topps i Mjøstårnet. Utsikten er formidabel. Og du får se de nydelige bildene.

I samme trakter kan du også lese om dugnadsgjengen som holder på i Brumunda. 

Vi har også anmeldt tre kommende kinofilmer som du vil få servert. Vi kan avsløre at den ene av filmene får en sekser på terningen.

Og så har vi selvsagt hockey! Kan iskrigerne fra Storhamar slå tilbake og vinne kveldens kamp mot Stjernen i Fredrikstad? Vi er på plass i Plankebyen og rapporterer direkte fra første dropp klokken 19.00.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00