God morgen og god torsdag. I dag var det beina som sto som transportmiddel. Det er deilig å kunne spasere til jobb så grytidlig uten trafkklarm og med en god podcast på øret.

Appropos podcast: Har du sjekket ut vårt bidrag til det universet? Dersom du bare er litt interessert i hockey bør du få med deg "puckpodden". Her kan du høre den nyeste episoden. Du kan også søke opp Puckpodden på Soundcloud eller iTunes - da blir hocekypraterne våre veldig glade.

Men tross alt er det tekst og bilder som er vår hovedgeskjeft og også i dag kommer vi til å drysse ulike godbiter av ulike størrelser utover internettet. 

Vår fotograf Trond Lillebo har sammen med John Arne Holmlund tatt turen til topps i Mjøstårnet. Utsikten er formidabel. Og du får se de nydelige bildene.

I samme trakter kan du også lese om dugnadsgjengen som holder på i Brumunda. 

Vi har også anmeldt tre kommende kinofilmer som du vil få servert. Vi kan avsløre at den ene av filmene får en sekser på terningen.

Og så har vi selvsagt hockey! Kan iskrigerne fra Storhamar slå tilbake og vinne kveldens kamp mot Stjernen i Fredrikstad? Vi er på plass i Plankebyen og rapporterer direkte fra første dropp klokken 19.00.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.