God morgen og god onsdag. I dag var jeg endelig litt tidlig ute. Og med den arbeidstiden jeg har snakker vi da tidlig! Å ha et kvarter på jobben før jobben "egentlig" begynner er deilig. Kaffen smake mye bedre når man bare kan nyte den.

Vel vel. Nu är det dags att jobba.

Du kan allerede lese reportasjen om utelivet i Hamar og hvordan stadig flere etablerer seg på østsiden av byen.  

Isheltene fra vestsiden av byen, Storhamar, gjorde ingen heldig førstekamp da de tapte mot Oilers i går. Hvordan går det med laget dagen derpå, og hvordan skal de reise seg igjen?

Vi jobber også med følgende saker (blant mange flere):

* Du kan lese om elevene på Ringsaker videregående skole som bygger framtidsbyen Brumunddal i Lego!

* På Espa fortviler både barn og voksne. HA forteller deg hvorfor.

* Bør det bli lettere å kjøre bil ut og inn av Hamar sentrum? Frp mener å ha svaret.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.