God morgen til deg!

Og - for å si det som det er - sånn oss i mellom: Tirsdagene er noe for seg selv. De er faktisk, sett fra min kontorstol, ukens kanskje aller flotteste dag. Det er nemlig ukens siste (!) arbeidsdag for oss som lever av å redigere HAs nettavis....

Før den tid skal det jobbes.

I dag kan vi garantere mer stoff i forkant av kveldens seriestart i ishockey. Det som skjer i CC Amfi i kveld får du først og best her. Her er en av forhåndssakene der de to største profilene til Storhamar hockey snakker om hverandre.

Vi garanterer en ting til: Du finner ikke raskere, bedre og mer fyldig dekning av selve kampen noe annet sted enn her på h-a.no!

En artikkel om en ny aktivitetspark i Løten kommer også. Her blir det flere bilder og intervjuer med unge brukere.

Apropos aktivitet: Sør i Stange har noen utført hærverk på en gapahuk. Det kan du lese om her.

For ordens skyld: På en normal dag presenterer vi om lag 30 nyhetssaker - pluss leserinnlegg og andre ting - på dette nettstedet.

Vi lover en ting: Ingen slår oss på nyheter fra Hedmarken!

Her er de sakene våre lesere kastet seg over i størst grad denne tirsdagen:

1: Fire av fem kvinner gir seg med politikk for Arbeiderpartiet i Hamar.

2: En trio fra Gjøvik satser på nytt spisested på CC Hamar.

3: Ordfører Einar Busterud snakker om lillebrorens selvmord.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.