• HAMAR NEST: Hamar får etter planen en innendørs trampolinepark til mange millioner kroner.
    FOTO: RUSH TRAMPOLINEPARK

God morgen!

Og vel overstått regnskyll!

Ved 7-tiden mandag kom det et regnskyll av ekstreme dimensjoner her i Hamar.

Da er det godt å ha innearbeid!

I dag skal vi i HA - noen innen og noen ute - jobbe med disse sakene:

Eldreomsorgen i Ringsaker kritiseres i et leserinnlegg i HA. Innlegget kan du lese her. Vi kommer med reaksjoner.

På motsatt ende av skalaen for problemer multiplisert med alder kommer en oppsiktsvekkende historie fra Hamar: Et nytt firma satser mange millioner kroner på en innendørs trampolinepark i Hamar.

Sportsredaksjonen kommer med mer stoff etter en hektisk helg. Nå rettes søkelyset mot seriestarten og denne ukens kamp mot Stavanger Oilers. Her kan du lese fra kampene i Sverige og Finland.

Sportsredaksjonen dekker ikke bare øverste nivå. HAs dekning av sport på lavere nivå får mye fortjent ros. I kveld kommer vi med dekning av fotballkamper i både tredjedivisjon og fjerdevivisjon.

Jeg sier som hver dag:

Sint eller GLA`- følg oss i HA!

PS: Denne mandagsmorgenen ble disse sakene mest lest:

Hvem stjal en Mercedes fra Hamar kommune?

På andreplass ligger faktisk den nå ett døgn gamle saken om Storhamar-fansen som festet så hardt at pub i Stockholm stengte dørene. Les den morsomme saken her.

Tredje mest lest er den tragiske historien om selvmordet på Sanderud.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.