God morgen!

og:

Unnskyld!

I går lurte jeg deg trill rundt - i alle fall dersom du ikke leste morgenbloggen veldig nøye.

Jeg skrev at det vi jobbet med en spesiell sak om en diger jobb på Hamar stasjon. Og det gjorde jeg. Men jeg ble ikke ferdig. Men i dag kommer saken - garantert den tyngste på dette internettet!

Uansett: Disse bloggene er ikke eksakt vitenskap. De handler om hva vi JOBBER med denne dagen. Det er slett ikke alt som går etter planen. Og noen ganger har vi (les; undertegnede) litt for mye "lim på fengran".

SÅ TIL DAGENS MENY:
Det kommer som sagt en sak om norsk rekord på Hamar stasjon.

Det kommer GARANTERT stoff om hockeyspillerne som er i Finland for å spille CHL.

Like sikkert - altså med garanti - er det at vi kommer med stoff og bilder fra akevitt- og pultost-festen som trekker tusenvis til Løten i dag og i morgen.

Ganske så sikkert er det at vi kommer med mer stoff om vegbråket i søndre del av Ringsaker.

Fredag betyr at vi gir deg ti spørsmål som kan avsløre om du følger med i det lokale nyhetsbildet på Hedmarken. Her er ukas HA-quiz. Test deg selv og en kollega eller venn.

Skulle det være noe vi har glemt; ta gjerne kontakt.

Meg finner du i skammekrok1 - med "lim på fengran".

HA en god fredag - gjerne med HA!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.