Alt dette - og mye mer til - får du svar på hvis du følger HA på nettet i dag.

Men aller først:

God morgen! God dag! God helg!

Minus fire i Hamar denne fredagen. Glatt selv med piggdekk på sykkelen. Nå vil HA ha mer snø! Jeg tok sjansen på å inkludere kollegene fordi sjansen til å skrive om å ha HA ble for fristende.

I dag har vi allerede presentert en god og viktig artikkel om løtensokningen som skal passe på at de mange hundre E6-utbyggerne får det OK på jobben. Her kan du møte mannen som ikke vil være sheriff.

Litt utpå formiddagen kommer det en artikkel om hvem som eier den nye banken med hovedkontor i Moelv. Jeg tør nesten garantere at du treffer noen - folk eller firma - du kjenner i den saken.

Bru over Hamarbukta er tema for en kommende artikkel om jernbane gjennom Hamar. Den vil garantert skape reaksjoner. Og det er det beste vi internettjournalister vet: reaksjoner!

I gamle dager sa vi det slik: "Sint eller gla - tips HA!".

Her er morgenes førstevalg blant leserne:

Storhamars ferskeste helt takker en annen utlending. (Denne saken er åpen for abonnenter og de som vil kjøpe et dagspass. Da tør jeg nevne at du for 30 kroner (dagspasset) kan lese hele HA og får tilgang til mange tiår med avisarkiv. DER finner du blant annet mange hockeysaker.....

Blant mange mye leste hockeysaker finner vi også den tankevekkende "Signert-kommentaren" skrevet av Karianne Aam.

Da kan jeg bare ønske at alle HAr en fin dag.....

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.