God morgen og god fredag. Det nærmer seg helg. Og det føles egentlig ganske ok.

Vi holder dog trykket oppe. I dag kan vi by på mye.

Deter innlandsmarked på Moelv og Stangedagene. Og hva gjør Nye Veier når kvaliteten svikter på E6?

Les også vår nydelige reportasje i hæla på Eldar Vågan.

Sporten er selvsagt på plass i CC Amfi når Eirik Skadsdammen skal hylles med sin testimonial-kamp klokken 18.30. Du får også siste nytt før HamKams enormt viktige sekspoengskamp mot Florø søndag.

Sporten kommer også med litt stoff før Farts kamp mot Urædd lørdag som forøvrig HATV sender direkte.

Fredag betyr også ukas faste nyhetsquiz og minst ett nytt innlegg på HAbloggen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.