God morgen og god onsdag. En litt travel morgen i dag ettersom jeg brukte den lille tiden jeg hadde overs til å lete etter øretelefonene mine (fant dem ikke). Da blir de 32 minuttene til jobb ikke like koselige, men det gikk jo.

I dag er det hockey for alle penga. Vi sender treningskampen mellom Vålerenga og Storhamar direkte på HATV fra klokken 17.55.

Vi er også på plass på HamKam-trening klokken 10.30 foran HamKams enormt viktige kamp mot Florø. Taper grønntrøyene den kampen begynner det virkelig å spøke.

Storhamar må klare seg uten Joakim Jensen og Mikael Dokken som sliter med skader, samt Simen André Edvardsen som er på samling med U20-landslaget. 

Fra kulturens verden får dere en sak om at Friserte Fruer snart braker løs i Brumunddal.

Ellers jobber vi med veldig mange forskjellige saker, men flere av dem er vanskelig å vite helt 100 prosent om vi skal trykke i dag. Vi vil jo nødig røpe dem til våre konkurrenter :) 

Uansett kommer det masse snadder utover dagen.

PS! Som nyhetsavis er vi helt avhengig av å få gode tips og innspill fra publikum om hva som rører seg. Ikke vær redd for å ta kontakt med oss enten på mail, telefon eller på Facebook. Husk at journalister har kildevern.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00