Dette er noen av sakene du kan lese om på HAs nettavis denne onsdagen.

Først:

God morgen til alle sammen!

Det er minus to grader og godt sykkelføre - dog litt glatt enkelte steder - i Hamar.

Med andre ord; Ingen grunn til å sitte inne og sture. Skulle du likevel velge det, sitte inne og sture, så kan vi trøste med følgende onsdagsmeny:

Vår Stange-spesialist, Henning Holter Christensen, vil fortelle deg om neste års Stange-budsjett. I Stange har det blitt ekstra stor politisk spenning på grunn av ei ny folkeliste fra Ottestad.

Et 20-talls nye etableringer blir presentert i HA-serien Nye etableringer. Blant de om lag 50 navnene som trekkes fram er Trine Haug fra Hamar. Du kan lese om hvorfor hun ga opp å drive Hamars minste aktør i bemanningsbransjen og heller begynte hos verdens nest største aktør. Her kan du lese forrige utgave av nye etableringer.

Du skal også få møte mannen som sørger for at alle arbeidskontrakter på nye E6 gjennom Hedmarken er lovlige.

Onsdag kveld dekker vi HIL-guttenes bandykamp på Ullernbanen i Oslo.

Onsdag morgen foretrakk morgenfuglene følgende artikler på våre nettsider:

Flere tar opp kampen for å redde idrettshallene på Jessnes og i Moelv.

Leder-artikkelen om Subway - der HAs sjefredaktør ber folk om å velge andre spisesteder inntil det er ordnet opp i forholdene til de ansatte - ble også mye lest på morgenkvisten.

TA KONTAKT HVIS DU LURER PÅ NOE!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.