God morgen og god mandag. Tiden går fort og det begynner nå å bli lenge siden selv min yngste sto usikker der ved flaggstanga på Prestrud skole 1. skoledag, og hvor han timer etterpå sto stolt med den oransje skolesekken sin.

I dag er det skolestart og da skal et nytt kull stå ved flaggstanga og møte opp på de andre skolene på Hedmarken. Vi dekker selvsagt denne begivenheten og forteller en fin historie fra Stange.

Vi sjekker også trafikken 1. skoledag.

HamKam slikker sårene etter et leit tap mot Nest-Sotra søndag. Nå kan både Jerv og Åsane, som har én kamp til gode, passere grønntrøyene og vegen opp til kvalikplass begynner å bli lang.

HamKam 2 møter Lillehammer i 4. divisjon.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.