God morgen og god torsdag. Jeg har hatt litt problemer med teknikken på en sak jeg jobber med nå på morgenkvisten, så det har blitt en hektisk morgen.

Forhåpentligvis vil denne aktuelle saken som handler om konserten på Stortorget komme ut om litt.

Kulturavdelingen jobber også med andre oppfølgersaker.

Vi har også andre ting på menyen:

Det er studiestart på høgskolen i dag. Vi stiller også spørsmålet om hvorfor Hedmark har mindre naturskader enn Oppland.

Vi treffer også en løtengutt med spennende erfaringer.

På sportsfronten gjorde HamKam flere innkjøp på fotballens deadline day. I dag er det på tide å oppsummere troppen. Er den nå god nok til at klubben kommer seg opp på kvalikplass til eliteserien igjen?

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.