I dag var jeg glad for to ting da jeg skulle bevege meg til jobb: Oppfinnelsen av paraply og et godt busstilbud i Hamar.

Slik  sett kom jeg meg relativt tørr til ordfabrikken.

Hva har vi så på menyen i dag?

a-ha-konserten nærmer seg. I løpet av dagen vil vi legge ut en sak hvor vi anmelder alle a-ha-album som er laget. Det er bare å følge med.

Det varme været sørger for dårlig fiskemuligheter i elvene. Dette kommer det en sak på.

Det kommer mer stoff fra våre reportere i Danmark som følger Storhamar hockey tett. I går vant de lett 7-1 mot Frederikshavn. Lørdag er det ny kamp mot Aalborg.

Vi lager også sak på HamKam inn mot jubileumskampen mot Kongsvinger søndag.

HA-sporten er også innom sommerskiskolen som har over 100 deltakere. 

I kveld er det også skøyteløp i Vikingskipet hvor blant annet Martine Ripsrud skal i aksjon.

Fredag betyr også quiz. Etterhvert kan du se om du har fulgt godt med i uka som gikk.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.