God morgen og god torsdag. I dag venter en begivenhetsrik dag. 

Bønder og grossister samles på Blæstad for å diskutere konsekvensen av tørken som rammer matprodusentene. HA er også på plass.

HA-sportens dekning av 100-årsjubileumet til HamKam fortsetter. Formelt sett fyller klubben 100 år i morgen, fredag.

I løpet av dagen får du historien om fotballaget HamKam - signert  Mattis Røhne som har gjort et dypdykk i arkivet. 

Det siste fra HA-bloggen finner du her – verden i svarthvitt.

Høydepunktet for mange er nok dog det som skjer i Danmark i kveld. Hockeygutta på Storhamar spiller nemlig sin første treningskamp for sesongen mot Fredrikshavn. 

Vi sender denne direkte på HATV. I tillegg kommer vi selvsagt med fyldig dekning underveis og etter kampen med artikler og intervjuer.

Vi kan også få et lokalt VM-gull i dag. Magne Dæhli fra Løten er nemlig med på statfettlaget til Norge under VM i orientering. 

HA-sporten kommer også med sak på HamKam foran kampen mot Kongsvinger som spilles søndag. Er laget i rute?

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.