Jeg har skrevet det før her, men må understreke det. Hva hadde livet vært uten kaffe?

Og spesielt for oss morgenfugler som egentlig er b-mennesker? 

Kaffedrikking lar seg utmerket kombinere med jobbing, og noe har jeg da fått gjort allerede.

Fra politiet har det vært usedvanlig stille. I alle fall i natt.

Men striden rundt Subway i Hamar har nå havnet på politiets bord. Den nye driveren er politianmeldt. Den saken kan du lese her.

Politiet forsøker også å komme til bunns i hva som skjedde da en ungdomsfest i Stange kom helt ut av kontroll, men mange ungdommer ønsker ikke å prate med politiet. Les mer om saken her.

Utover dagen kommer det en rekke med andre saker på h-a.no.

Vi er med løtensokningen på sentrumsutviklig. Vi forteller deg hvordan det bygges på grensa mellom Hamar og Ringsaker, og vi har besøkt Lillehammer for å sammenligne gågata der med Hamar.

Vi har også noen høydepunkter innenfor kulturlivet du kan se fram mot og selvsagt også sportssaker.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.