Heller ikke i natt har politiet rapportert om hendelser i vårt området.

Vi har imidlertid lagt ut en rekke anmeldelser av bøker, filmer og musikkalbum på morgenkvisten.

Vi trillet blant annet en femmer på terningen på Frida Ånneviks nyeste album. Det samme gjorde vi på skihoppboka til Thor Gotaas.

Vår anmelder har også vært på pressevisningen av Snømannen. Her kan du lese den anmeldelsen.

Vi har også lagt ut en artikkel om hvilke forventninger Einar Busterud har på neste års statsbudsjett som legges fram av finansministeren i dag.

Statsbudsjettet vil vi naturligvis følge opp utover dagen. Det knyttes stor spenning til både jernbane og sykehus.

I går kom det fram at nok en butikk i Hamar sentrum legges ned. Nå er det Vic som gir seg. 

Mange gir byggingen av kjøpesenteret CC Hamar "skylda" for en negativ utvikling i sentrum. Senere idag publiserer vi et intervju med CC-gründer Knut Hage.

Vi kommer også med en sak om storsatstingen i Moelv, hvor blant annet Hage skal satse store penger den neste årene. Senere i dag kommer vi med en nyhet fra Moelv om nok en nysatsing.

I sportens verden er det ingen kamper i dag, men sportsavdelingen kommer til å følge opp suksessen til Storhamars håndballjenter som nå topper tabellen.

Foruten dette, kommer det flere andre ting. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.