Hei og god morgen. Da er undertegnede tilbake etter fire ukes ferie. En slik overgang er alltids av det bråe slaget, så da er det bare å kaste seg inn i jobben igjen.

Vi har en stor meny på gang denne dagen. 

I går troppet krimteknikere opp i skogen mellom Åsbygda og Ådalsbruk. Politiet jakter etter en person etter en voldsepisode.  Denne saken følger vi opp.

Hytteierne på Sjusjøen er i opprør mot grunneierne og vår reporter Jo Kjetil Heggelund har mer etter helgas oppvaskmøte. 

Er du interessert i hockey og Storhamar? Selvfølgelig er du det. Denne regionen er ville etter Storhamar og det er ventet stort oppmøte av fans når den første istreningen starter klokken 17.30. HA er også på plass og sender det hele direkte her på HATV.

Sporten er også på plass i Danmark hvor de følger Storhamars håndballjenter som er på treningsleir. I dag spiller de treningskamp klokken 17.00. Den kampen er vi på.

Storkampen mot Viking nærmer seg (spilles i morgen) og sporten kommer også med en oppdatering inn mot den kampen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.