God morgen, HA-leser!

I dag er det meldt opp mot 34 grader her på Hedmarken. Heldigvis er ventilasjonsanlegget i redaksjonen oppe og går igjen, men hvordan skal det gå med alle andre der ute?

Torsdag var vi innom omsorgssentre i Hamar hvor de ansatte må jobbe i over 30 plussgrader innendørs. I dag tar vi turen til rådhuset for å sjekke om temperaturen er like ille der.

Vi lager også sak på et Ringsaker-firma innen import og ullprodukter som er konkurs. I HA kan du lese eiernes forklaring.

Etter en liten sommerferie er vi omsider tilbake med ukas HA-quiz - som du finner her. 

Vi publiserer også del tre av HAs «Grill Hai School» - men husk skogbrannfaren hvis du skal grille. Engangsgrill er forbudt!

I løpet av fredagen kommer også flere innlegg fra HAbloggen.

HA-sporten lager sak på HamKam-spiller Lars Brotangen som har laget en omfattende fotballstudie hvor han blant annet har brukt Rosenborg-spillere som testobjekter.

I kveld tar vi turen på DDE-konsert ved Prøysenhuset.

Ellers har vi allerede lagt ut følgende saker:

Fylkesveg 41 i Ringsaker stenges i to måneder på grunn av vegarbeid.

Fredag betyr mattest, og denne uka har Hanna og Henriette tatt turen helt til Grue. Det endte med 27 av 30 poeng.

Før helga passer det også bra med ferske anmeldelser av tre hvite viner og en lekker dansk pale ale fra Mikkeller.

Politiet melder om en ungdomsfest ute av kontroll i Elverum. Foreldrene var bortreist og ble neppe særlig fornøyd da politiet ringte ...

I Østerdalen ble ni bilførere stanset etter å ha kjørt for fort.

Også i 1992 var det tørt på Hedmarken. Ukas arkivdykk viser en mørkhåret Einar Busterud som fortviler i åkeren.

Til slutt har Trond Svendsen skrevet en God Dag om å lagre store øyeblikk i hukommelsen - og ikke bare på minnebrikken ...

Tips oss om stort og smått på tips@h-a.no">tips@h-a.no">tips@h-a.no eller telefon 62 51 95 00!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.