Morn, HA-leser!

Her i redaksjonen i Grønnegata har ventilasjonsanlegget stoppet helt opp, så hvis det skulle komme mange rare formuleringer utover dagen, så vet dere hvorfor ...

Det er forresten meldt opp mot 34 grader på Hedmarken i morgen, så vi har allerede begynt å hamstre våte omslag og store poser med isbiter. Grøss og gru!

I sommervarmen jobber vi blant annet med følgende saker:

Onsdag feiret klasse 7C at det er 60 år siden de gikk ut fra Midtbyen skole. HA var på plass for å møte veteranene.

I Stange pågår det for tiden en stor filminnspilling. Det hele er snakk om en ny versjon av en gammel og ganske skummel klassiker.

Ellers dekker sporten VM-kvalifiseringskampen mellom Norge og England klokken 12. Nico Mickelson og Simen Bolkan Nordli er med på Norges G19-lag.

Løten Fotball har mistet mange spillere. Hvordan skal laget takle resten av sesongen?

Fra før har vi allerede lagt ut disse sakene:

Onsdag kveld vant en hedmarking svimlende 70 millioner kroner i Vikinglotto.

Gledelig er det også at mange bedrifter opplever økt omsetning i Hamar sentrum.

I Rendalen havnet en bil utfor vegen i morgentimene. To voksne og to barn ble kjørt til Tynset sykehus.

Hamar Kino melder om svært godt besøk på den nye Mamma Mia-filmen. 3.300 personer har allerede kjøpt billett.

En liten godbit til slutt: Hanne Maren Torpen Hokstad bruker dagens God Dag-spalte til å mimre tilbake til barndommens våte gleder.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.