God morgen, HA-leser!

I dag melder Yr opp mot 32 grader på Hedmarken. Inne i HA-redaksjonen er det heldigvis ganske kjølig, men ute begynner det å bli kritisk for både jord- og skogbrukerne. Vi oppdaterer med siste nytt om hetebølgen og eventuelle branner.

Det varsles nå at årets tørkesommer kommer til å bli enda verre enn den brutale tørken i 1947.

I samme slengen skriver vi om tørken som også rammer elvene. Blant annet i Brumunda må fluefiskerne se langt etter storørreten denne sommeren.

Vi skriver også om Marianne Tvedt Græsby, som etter 31 års drift avslutter sitt cateringselskap med stort loppemarked på egen gårdsplass.

HA-sporten har laget en sak om Monika Kørra fra Løten som nå blir ny juniorlandslagstrener i langrenn.

Studentene er snart klare for et nytt semester, og det betyr stor etterspørsel etter studenthybler. Hvor vrient er det å skaffe seg husrom i studentbyen Hamar? Vi jobber med en sak om tilbud og etterspørsel.

Vet du om noen studenter som leter etter et sted å bo? Send gjerne en e-post til tips@h-a.no!

Ellers denne morgenen har vi allerede lagt ut følgende saker:

Ordfører Einar Busterud ser for seg å kunne samarbeide med Ap i framtiden, men mener partiet først må rydde opp i eget rot.

Det nærmer seg årets olsokfeiring – kanskje årets høydepunkt for noen – og her er årets program i Hamar. Blant annet kan du overnatte i Hamardomen natt til søndag – med musikalsk underholdning av blant andre Bernt Ola Volungholen, Anders Lillebo, Kasper Værnes, Morten Strypet og Roger Andreassen.

Henning Kvitnes tar også turen til Hamar. Riktignok først i september, men billettene er allerede revet vekk.

Sist, men ikke minst: Arnt Olav Velten har skrevet dagens God Dag-spalte om den etterlengtede banneordboka som snart havner på nattbord i alle de tusen hjem ...

Tips oss gjerne om smått og stort på tips@h-a.no eller telefon 62 51 95 00!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00