God morgen!

Det er en spesiell dag, og selv om det er all grunn til ettertanke og ekstra omsorg så skal vi heller ikke glemme de som har "sin dag" på denne helt spesielle dagen i norsk historie.

Derfor: En ekstra hilsen til alle dere - og særlig de som har "stor dag": HA en strålende søndag - gjerne med HA.

Først en unnskyldning/beklagelse:

I gårsdagens morgenblogg varslet jeg en sak om "slik får man glade hunder". Denne saken rakk jeg ikke få ferdig i går siden det skjedde en del "hasteting". I formiddag kommer en meget søt historie om lokale folk som går på et spesielt hundekurs - og en veterinær som flyttet fra Sveits til Vallset for å finne ro.

hunder

På motsatt side av "kose-skalaen" kommer en sak om møkkete do ved Koigen/Skibladnerbrygga. Her kan du også lese at saken fikk en utvikling etter at HA engasjerte seg.

tagg

Apropos møkk: Gåsemøkk skaper  fortsatt irritasjon i Stange. Utpå dagen kan du lese hvorfor.

Apropos irritasjon: En kjent syklist fra Hedmarken skriver i et leserinnlegg - det kan du lese her - om hets fra bilister og det han kaller sykkelhatere.

Utpå dagen kommer et også dekning av fotballkampen mellom Sogndal og HamKam. Hvis du ikke er i Sogndal så er dette et godt sted å følge kampen. HER kan du lese siste nytt om HamKam før kampen.

Lokaloppgjøret mellom Ottestad og Brumunddal dekker vi selvsagt også.

En artikkel om golf kommer også.

Og - når søndagen glir mykt og varmt over til mandag - så har du på dette nettstedet fått servert et sted mellom 30 og 40 artikler. Bare i dag....

HA EN GOD SØNDAG - GJERNE MED HA!

PS: Mest lest denne søndagsmorgenen er en artikkel om festbråk over hele Hedmarken - og en kamp om ei jente i Brumunddal: Den endte med knekt nese.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.