God morgen!

Eller ærlig talt:

Det er vel riktig å si god formiddag!

Men det er lørdag - og dessverre det samme været.

Apropos vær: Her kan du lese en artikkel der stortingsrepresentant og kornbonde Trygve Slagsvold Vedum forteller om tørken på gården i Stange. Vedum understreker at han er den som har minst grunn til å klage.

Det er helg, varmt og ikke så mye som skjer. Her er noe av det vi satser å skrive om i dag:

Barnebarnet til Løtens største skiløper gjennom tidende har tatt turen fra Amerika for å finne sine røtter. Vi satser på å rapportere derfra utpå ettermiddagen.

En veterinær fra Sveits har slått seg ned i Stange. Her driver hun kurs for hundeeiere. Det skal gi ekstra glade hunder. Vi satser på en rapport - med flere bilder av glade hunder - på ettermiddagen.

Skulle det skje noe - i trafikken eller ellers - så lover vi i alle fall å prøve å være først med det siste.

En liten artikkel om varmen kommer om litt.

Senere i dag er det gratiskonsert i Brumunddal. Den kan du lese om her i kveldingen.

Dagens fotballkamp mellom Gjøvik og Løten får du også informasjon om her.

Vår populære serie med bilder fra arkivet kommer også på nettavisa denne formiddagen.

Dagens morgenrapport fra politiet kan du lese her.

TIPS OSS GJERNE!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.