God morgen!

Eller, nei: Fortsatt er det samme elendigheten med sol og varme.

NÅ ber også vi med en liten hageflekk som største utfordring om regn.

Og så tenker vi på gårdbrukere som sliter med tørke.

I den anledning skal vi i formiddag ta en tur til gårdbruker og stortingsrepresentant Trygve Slagsvold Vedum. Vi skal se hvor tørt det er hos bonden - som ikke klager fordi han har solid lønn og ikke lider noen økonomisk nød - i Stange. Han går under (!) tørt land. Vent og se!

I Stange har vår spesialreporter funnet en ny historie om gåsemøkk og de utfordringer møkka medfører.

Mye hyggeligere blir rapporten fra kunstløpskolen på Storhamar. Her tør jeg allerede love flotte bilder av lykkelig unger på isen.

Kulturredaksjonen skal lage intervjue Sondre Justad som skal spille på Tjuvholmen i Hamar i august.

Tidligere i dag har vi lagt ut følgende saker:

Trond Svendsens "God dag!" om det å sove ut.

Bygging av ny undergang i Løten.

HAs fiskekonkurranse. Her finner du mange titalls fiskere.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.