God morgen!

Beklager, men nå begynner jeg å bli lei av å si det:

Få bort denne sola og gi oss noen dager med regn!

Enda verre - for oss med en liten hageflekk er det ikke noe å klage på: Bønder i hopetall sliter seriøst.

Her kan du lese en rapport fra bønder i tørkekrise og onsdagens krisemøte i Ringsaker.

Her kan du lese dagens lederartikkel der HA etterlyser dugnad fra regjeringen.

Og HER kan du lese om hva vi vil skrive om denne torsdagen:

Tre firma i to forskjellige kommuner - alle innen byggebransjen - er konkurs. De tre fikk en gjennomsnittlig levetid på 2,5 år. Hvem dette er kan du lese om her på tidlig formiddag/sen morgen.

Vi sjekker hva som skjer på Malungen i Stange. Stedet skulle få en skikkelig opptur med kinesiske eiere. Etterpå har det - unnskyld uttrykket nå i rekordsommeren - kladdet litt. HA prøver å finne ut hvorfor.

I kveld møter ungdomslandslaget nye utfordringer under EM i Finland. HA er der - og vi gir deg rapport om hvordan det går med de lokale deltakerne. Her er en tidligere artikkel derfra.

Vi presenterer også planer for nok ei boligblokk ved bryggeriet i Hamar. Denne blir på fire etasjer og vil påvirke utsikten til noen i nabolaget. Her kan du lese om utbyggerne som nå runder bolig nummer 500 bare i Hamar.

Følg oss her - og hold deg oppdatert!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.