God morgen!

Det fortsetter - dessverre - som det har vært i laaaaaaange tider:

Sol og varmt.

Jeg skriver dessverre fordi jeg virkelig ønsker regn - masse regn - i flere dager. Nå er det så ille i landbruket at vi må ofre både sykkelturer og strandshortser for å glede oss over nødvendig nedbør. Her kan du møte en lokal bonde som er rammet av tørken.

FØR DEN TID skal vi skrive om disse sakene:

En ung hamarsing avløser en annen ung hamarsing som VGs korrespondent i Midt-Østen. Du møter dem her.

HamKams Nicholas Michelson og Simen Bolkan Nordli er sentrale når G19 spiller EM i Finland. Den kampen kan du lese om her.

Vi kommer også med en hockeysak i løpet av dagen.

Vi vil også presentere en undersøkelse der hedmarkinger forteller hva de synes om alkoholvanene våre på ferie.

Husk - dette er bare noen smakebiter.

Apropos smak:

Her kan du lese ukens mattest.

Her er vintesten.

Og - skulle ikke det være nok: Her er øl-testen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.