En av de syslene jeg misliker aller mest, er shopping. Jeg kan rett og slett ikke fordra å tilbringe tid i butikker på jakt etter noe jeg egentlig ikke trenger.

Mitt shoppingmønster er enkelt: Jeg handler raskt, sjeldent og massivt. 

Ikke alle deler mitt syn og i dag er det duket for årets største shoppingday.

I den anledning har vi vår egen Black Friday-reporter på plass. Christian E. Bergheim er på plass på CC Hamar fra klokken 07.00, og vil i løpet av dagen oppdatere oss med drøssevis av bilder og kommentarer fra de handlende.

Du kan også lese vår reportasje om Blomsterdamene i Hamar sentrum. Den er lagt ut og finnes her.

Eller hva med en reportasje om bompengenivået hvis du skal til Sjusjøen? Her finner du denne.

I Stange jobbes det med å få på plass budsjettet til neste år. Opposisjonen møttes for å enes om å redusere eiendomsskatten, men endte i skitkasting. 

#metoo-kampanjen har gått som en farsott i landet i det siste. I kjølevannet av dette, kommer det i dag en sak på HA. Vi har sjekket med de største arbeidsgiverne i våre fire kommuner, nemlig kommunene selv:

Er det mye trakassering som blir rapport inn? Følg med så får du svaret.

Ellers kommer det masse sport, kultur og helgestoff utover dagen. 

Og skjer det hendelser, oppdaterer vi.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.