God dag!

Jeg sier det tvert: Dagen kunne ha startet bedre dersom gårsdagen hadde endt annerledes.

Men:

Betydningen av innsatsvilje så vi tydelig da Kroatia slo ut England.

Det er all grunn til å gratulere det ferske landet.

Skulle du fortsatt ha lyst på en flott VM-opplevelse så anbefales Kontraskjæret i Oslo. Jeg var der onsdag, og det var på alle måter et fantastisk arrangement.

Rent bortsett fra resultatet av kampen…..

I DAG jobber vi blant annet med følgende saker:

Nye Veier sørget for rekordrask utbedring av en farlig felle for syklister under E6 i Stange etter at HA tok kontakt. Du får bilder – og reaksjoner fra en syklende eks-politiker fra Stange. 

En konkurs presenterer vi dessverre også i dag. Denne gang er det konkurs i et firma innen byggebransjen som har ført til at ti personer mister jobben. Les mer om det her om litt.

Du kan også få lese om et søksmål på flere hundre millioner og en tilhørende rettssak som skal pågå i flere måneder.

En nyhet om ensom skal forsøke å tjene penger på badegjester på Koigen kommer også.

I dag åpner et svømmebasseng i Mjøsa - ja du leste riktig: Det åpner en 100 meter lang bane for svømming i Mjøsa i Hamar. Tror du det ikke? Sjekk h-a.no - hele tiden!

En rekke andre saker kommer også.

Noe av det første vi vil presentere er "God dag!"-spalten der HA-journalist Hanne Maren Torpen Hokstad gir oss nok et fornøyelig møte med Herr Glom. Denne gang strever han med GPS. Flere enn oss godt voksne vil kjenne seg igjen.

En artikkel om Tore Topp fra Hamar som arrangerer nok en tur til isødet er nylig lagt ut på nettavisen.

Følg oss her - da får du det siste først!

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.