God morgen, HA-leser!

Det blåser ganske surt denne morgenen. Vi skal kanskje ikke klage etter den ekstremt varme og solrike sommeren hittil, men det føles unektelig litt uvant å stå opp til gråvær og snev av mørke.

I dag er det også meldt en god del regn, og det er sikkert like greit – slik at skogbrannfaren går litt tilbake igjen. HA gir deg siste nytt hvis det skulle dukke opp noe vær på våre trakter.

Dessverre opplevde vi to store branner i helga – både på Kvarberg gård og hos Ragn-Sells i Furnes. Vi følger opp med politiet og brannvesenet i løpet av dagen for å sjekke om de vet noe mer om årsak og omfang.

Ellers er innbruddet hos gullsmeden i Brumunddal morgenens største nyhet. Politiet jakter tre mørkkledde personer som løp fra stedet. HAs reporter er nå på plass for å gi deg siste nytt.

Vi lager også en sak om Åse Gjermundshaug som har skrevet bok om mobbing. Et nytt opplegg testes nå ut ved Solvang skole for å forebygge mobbing.

Fra før har vi allerede lagt ut følgende saker:

HamKam feirer 100 år. I dag forteller Vegard Skogheim om hvordan klubben har formet ham som spiller og menneske.

Vi har også en sak om en bedriftsleder fra Hedmarken som underslo store pengesummer for å finansiere sin spilleavhengighet.

En skikkelig gladsak er det derimot at Hamar Røde Kors endelig får byttet ut den 18 år gamle kassebilen. Penger fra Lions og Sparebankstiftelsen sikrer nemlig innkjøp av ny bil til hjelpekorpset.

I dagens God Dag-spalte skriver Kristine Grønstad Alstad om de stakkars barna som nå har sommerferie ...

Skjer det noe annet vi burde skrive om? Kontakt oss gjerne på tips@h-a.no eller telefon 62519500!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00