God morgen!

Og endelig er det slutt på "VM-ferien". For undertegnede blir det å "jobbe for" fransk og belgisk seier.

Og endelig er det noen skyer på himmelen:

Vi kan håpe på litt regn!

Før den tid satser vi på å presentere følgende saker på nettavisen i løpet av denne fredagen:

Korsene i klateparken på Domkirkeodden skaper stor debatt - den tidligere domprosten skriver innlegg der han er uenig med biskopen. Og så videre. Vi bringer rapport fra stridens kjerne.

I kveld er det premiere på Emil-forestillingen i Kusvea ved Prøysenhuset i Ringsaker. Omtale av det får du - aller først i hele verden - her på h-a.no.

Vår hockeyekspert vil skrive en kommentar om en "kjedelig" hockeysommer. "Kjedelig" fordi det er orden på det meste - til og med økonomien er på stell. Det rettes ikke en gang en smule sinne mot HA....

Vi lager også en sak der vi sammenligner de kommunale avgiftene i kommunene på Hedmarken.

Et leserinnlegg fra selveste samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen kommer også. Han reagerer på at enkelte nå skaper inntrykk av at hele jernbanesatsingen er utsatt. Det er høyst misvisende, mener statsråden.

DENNE morgenen var det mange lesere som kastet seg over saker om:

E6-utbyggingen.

Munch-moro i Løten.

HAs fiskekonkurranse.

DISSE finner du lenker til under overskriften "LES OGSÅ" nede til høyre.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.