God morgen!

Og - det begynner nesten å bli kjedelig å si det: For en morgen!

Varmt og sol og i det hele tatt. En ettermiddag uten VM gikk helt fint. Kjører samme oppskrift i dag: Sykkeltur langs Mjøsa.

Skulle du ikke ha noe annet å finne - og noe vakrere finnes knapt - så anbefales sykkeltur til Stange kirke eller Brumunddal. Du gjør unna turen - 25 til 30 kilometer - på et par timer. Mitt tips er Ottestad-stien som start i retning Stange og stien på Domkirkeodden i retning Dala-byen.

Før den tid skal vi jobbe med å få følgende saker hentet inn - og servert deg her på nettet:

Bøndene er bekymret for situasjonen grunnet tørke. Vi har skrevet om dette flere ganger, og kommer med mer i dag.

I Løten deler kommunen i dag ut årets næringsstøtte. HA er til stede på Grimset gård der ordfører Bente Elin Lilleøkseth står for selve utdelingen.

Vi kommer også med en sak der vi har sett på økonomien til stjernene i a-ha - bandet som skal forlyste 10.000 mennesker på Stortorget i Hamar i august. Her er en artikkel om oppvarmingsbandet.

Noen titalls andre saker - som vi verken kan eller vil røpe nå - kommer også.

FØLG OSS HER - OG SI FRA HVIS DU SER ELLER HØRER NOE!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.